Tools

Keep on stackin’

Elk bedrijf is anders en daarom is er geen één marketing stack die perfect past bij elke organisatie. Daarom specialiseer ik me niet in een beperkt aantal tools maar kijk ik per bedrijf wat het beste werkt. Hieronder zie je een overzicht van tools waar ik graag mee werk, maar als deze voor jou niet werken stop ik niet totdat we de juiste tool voor jou hebben gevonden.

Analytics

Data wordt wel het smeermiddel van groei genoemd en het verzamelen en analyseren ervan is daarom cruciaal. Wij halen het maximale uit Google Analytics, kiezen voor Piwik Pro bij strenge privacy voorwaarden en voor Mixpanel als je dieper in het gedrag van jouw gebruikers wilt duiken.

Google Analytics
Piwik Pro
Mixpanel

Data visualisatie

Een grafiek zegt mensen meer dan honderden Excel regels en daarom is het visualiseren van je data vaak van groot belang. Met Google Data Studio en Klipfolio maak je dashboards die altijd up-to-data zijn en met Supermetrics trek je je data uit al je systemen.

Google Data Studio
Klipfolio
Supermetrics

CRM

Een CRM is het middelpunt van de interacties die jij of je collega’s hebt met je klanten en kan een krachtige motor zijn voor je marketing activiteiten als je deze data activeert. Met Salesforce pas je alles aan tot naar jouw wens en met Hubspot ben je zo aan de slag.

Hubspot
Pipedrive
Zoho

Email

Email blijft een van de belangrijkste kanalen om je doelgroep consequent te bereiken en te activeren. Met Mailchimp en Sendinblue maak je snel en gemakkelijk de mooiste campagnes, maar als je complexe en geintegreerde campagnes wilt maken kan Vero een goede optie zijn.

Mailchimp
Sendinblue
Vero

Integratie

Je marketing stack komt pas echt tot z'n recht als je ze goed integreert met elkaar zodat alles perfect samenwerkt. Met Hubspot Operations Hub houdt je je klantdata tussen verschillende systemen synchroon en met Zapier automatiseer je je processen met een paar simpele klikken.

Zapier
Hubspot

Marketing Automation

Door het automatiseren van je communicatie met je doelgroep bespaar je een hoop tijd en kan je op grote schaal op een persoonlijke manier in contact blijven. Kies je voor een best-of-breed oplossing als ActiveCampaign of de suite oplossingen van Salesforce en Hubspot?

Activecampaign
Hubspot
Zoho

A/B Testen

Je weet maar nooit of je idee het resultaat gaat leveren wat je denkt. Door het eerst te A/B testen haal je het gokwerk uit je keuzes. Met Google Optimize begin je gratis met testen en als je klaar bent voor complexere experimenten biedt Visual Website Optimizer je alles wat je zoekt.

Google Optimize
Visual Website Optimizer

Landingspagina’s

Wil je een goeie indruk maken op je doelgroep en ze verleiden tot het downloaden van een whitepaper of het aanvragen van een trial? Met Unbounce en Instapage maak jij zelf met gemak een professionele landingspagina die je kan blijven optimaliseren.

Unbounce
Instapage

Social Media

Raak jij ook het overzicht van al je verschillende social media kanalen kwijt en ben je van platform naar platform aan het springen om alles in te plannen. Met Buffer of Hootsuite beheer je al je kanalen vanuit één plek en kan je gemakkelijk je resultaten analyseren.

Buffer
Hootsuite

Search

Het optimaliseren van je zoekmachine resultaten is een complexe taak maar met tools als Ahrefs en Semrush krijg je de inzichten en mogelijkheden om te maximaliseren. Met Screamingfrog crawl je je website en vindt je elk mogelijk probleem wat je resultaten in de weg zit.

Ahrefs
Semrush
Screamingfrog

Feedback

Er is niets zo krachtig als directe feedback van je doelgroep om te weten te komen waar je je kunt verbeteren. Met tools als Surveymonkey of Typeform zorg je ervoor dat je de feedback makkelijk verzameld en je mogelijk tot nieuwe inzichten komt die je groei versneld.

Surveymonkey
Typeform

Support

Je wilt natuurlijk dat je klanten blije klanten blijven en als ze tegen een probleem aanlopen je ze snel en goed kunt helpen. Met Zendesk of Intercom beheer je vanuit één interface je verschillende support kanalen en pas je slimmigheden toe om sneller te werken.

Zendesk
Intercom
Salesforce
Semrush
Hotjar
Google Analytics
Klipfolio
Mailchimp
Optimizely
Zapier
Surveymonkey
Semrush
Piwik Pro
Hubspot
Unbounce
Zendesk
Pipedrive
Visual Website Optimizer
Activecampaign
Ahrefs
Intercom
Marketo
Sendinblue
Mixpanel
Salesforce
Semrush
Hotjar
Google Analytics
Klipfolio
Mailchimp
Optimizely
Zapier
Surveymonkey
Semrush
Piwik Pro
Hubspot
Unbounce
Zendesk
Pipedrive
Visual Website Optimizer
Activecampaign
Ahrefs
Intercom
Marketo
Sendinblue
Mixpanel